Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Τελικές Αποπληρωμές Συμβάσεων ΚΟΧ

Ενημερώνουμε όλους τους ωφελούμενους των έργων ΚΟΧ της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στους οποίους απομένει η αποπληρωμή ενός μικρού ποσού για εκκαθάριση της σύμβασής τους, οτι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τελειώσουμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προς την ΕΥΔ ΕΠΑΝΑΔ για να αντλήσουμε τη Γ' Δοση (τελική δόση έργων) από την οποία θα γίνουν οι εν λόγω τελευταίες πληρωμές. Η διαδικασία για την άντληση της Γ' Δόσης είναι επίπονη και απαιτεί μεγάλο όγκο εργασιών από πλευράς μας. Παρ' όλ' αυτά, έχουμε κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούμε στο μεγάλο όγκο των απαιτήσεων και ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Εκτιμούμε οτι οι πληρωμές των τελευταίων αυτών μικρών ποσών των ωφελουμένων θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουνίου (θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να πιέσουμε για το ενωρίτερο δυνατόν), εφόσον η Γ' Δόση μας αποπληρωθεί άμεσα από τους υπολόγους των έργων μας μετά την κατάθεση των τελικών φακέλων από πλευράς μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόοδο των έργων μας, με τα αποτελέσματα των εργασιών των ωφελουμένων και με το γεγονός οτι καταφέραμε με πολλή προσπάθεια και αγώνες να δημιουργηθούν μόνο πολύ μικρές καθυστερήσεις στο κύριο σώμα (άνω του 95%) των πληρωμών των ωφελουμένων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων σε αυτή την τελική ευθεία. Οι τελικές πληρωμές από την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ θα γίνουν, όπως πάντα, άμεσα με την κατάθεση των χρημάτων της Γ' Δόσης στους άτοκους λογαριασμούς των έργων μας στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η Ομάδα Έργων ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου